Hovenier Pos in talkshow

Michiel Pos“Door de Mangel” is dè talkshow op Radio Aalsmeer waarin iedere maandag tussen 19.00 tot 20.00 uur een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter een diepte-interview wordt afgenomen. Afgelopen maandag was verloskundige Bianca Renkens te gast zijn. De van origine Maastrichtse vertelde vol overgave over haar werk. Op de vraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde de Kudelstaartse met: “spontaan, perfectionistisch en gastvrij”. Zij ging uitgebreid in op haar vak als verloskundige, maar vertelde ook dat haar opa haar voorbeeld was. “Hij was een lieve man en ik heb veel van hem geleerd. Mijn vader verdween vroeg uit beeld, maar mijn opa was er altijd”, aldus de bakkersdochter.

Ook Renkens maakte aan het eind van de uitzending bekend wie zij komende maandag als gast heeft gevraagd achter de microfoon plaats te nemen. Haar keuze is gevallen op hovenier Michiel Pos, die naast zijn werk actief is als coach bij voetbalvereniging RKDES. “Hij komt als hovenier ook veel bij de mensen thuis en dat hebben we dus een beetje gemeen”, aldus Renkens. Een echte vraag heeft ze niet: “Laat hem maar lekker vertellen, dan ga ik luisteren”. De hovenier zal maandag 20 oktober a.s. zelf de muziek samenstellen. Ook neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze hovenier via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×