Ladies Night en revue in 'Vrijdagavondcafé'

Vrijdagavondcafé_09-2014Deze week in Vrijdagavondcafé onder andere Kirsten die alles komt vertellen over een aantal leuke activiteiten die zij mede organiseert in Aalsmeer zoals de Ladies Night komende woensdag in Crown Cinema. Verder deze week een interview met de Rijzenspelers uit Rijsenhout over de voorstelling ‘Lang en gelukkig’, een doldwaze sprookjesrevue en Deborah is er weer met haar maandelijkse rubriek over hetgeen haar opviel op de sociale media in Aalsmeer en Kudelstaart. Deze vrijdag presenteert Ron met Caroline en is er ook weer aandacht voor Ron’s Top 40 Hitarchief, de Twitterhit en Caroline verzorgt de UIT-Agenda. En natuurlijk tussendoor de lekkerste hits uit de 80s, 90s en van nu.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×