Prijzen winnen bij 'LetsGo2theDisco'

Lg2tDVrijdag 24 oktober vindt alweer de achtste uitzending van LetsGo2theDisco plaats! Esther is er deze keer weer gewoon bij. Samen met Kim (uit-agenda) en Joey (techniek) is ze weer vastbesloten om er een leuke uitzending van te maken. En dat gaat zeker lukken met deze leuke gasten: Ronald Stolwijk komt samen met zijn zoon vertellen over scouting Tiflo en Esther Gons komt vertellen over de de Bomberbot. Wat zou dat zijn? Natuurlijk mag ook deze keer weer een klas haar muzikale top 5 kiezen. Vrijdag is klas 3A van de Antoniusschool (Kudelstaart) aan de beurt. En de juf van deze klas is niemand minder dan Marlouke Sparnaaij, de tante van Esther en Kim.

Maar aankomende uitzending wordt ook heel spannend. Er is namelijk een prijsvraag waarmee je tijdens de uitzending op 7 november stoere cadeaus kunt winnen! Welke cadeaus, dat blijft nog even geheim… Reden genoeg dus om vrijdagavond om 18.00 uur weer af te stemmen op Radio Aalsmeer!

Het jeugdprogramma LetsGo2theDisco wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×