Ivo Niehe in 'Weekend Magazine'

Ivo NieheHet ‘Weekend Magazine’ is een wekelijks informatief programma op zaterdag- en zondagmiddag. Al het lokale actuele, culturele en sportnieuws komt aan bod.
Komende zaterdag kunt u een interview beluisteren met niemand minder dan Ivo Niehe. Net na het nieuws van 14.00 uur zal Joke Wegman de TROS-coryfee aan de tand voelen over zijn theatervoorstelling ‘Die avond in Parijs‘. Niehe zorgt er in de voorstelling voor dat er flink wordt gelachen en zal een aantal waardevolle levenslessen meegeven.

Naast Niehe zijn Mirianne van Rheeden over de voorstelling ‘De Huisvrouwmonologen‘ en Gerrit Hoogeboom over Kunst in De Kwakel te gast in  het programma.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en  zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×