Nieuwe presentator “Aalsmeer by Night”

Aalsmeer by NightAanstaande donderdag vanaf 22.00 uur is er weer een uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ te beluisteren op Radio Aalsmeer. Het wordt een bijzondere uitzending. Rinus van Itterzon en Sandra Droogh presenteren ‘Aalsmeer by Night’ al sinds januari 2011. De afgelopen jaren hebben zij vele gasten live in de studio gehad en hebben zij een vaste schare luisteraars op weten te bouwen. Helaas hebben zij te kennen gegeven het programma niet langer te kunnen combineren met hun drukke werkzaamheden. Donderdag 16 oktober wordt dan ook hun laatste uitzending. Echter, het programma verdwijnt niet van de zender! Donderdag zal in het live-programma de nieuwe presentator geïntroduceerd worden. Verder veel ruimte voor verzoeknummers en goede muziek. Luisteren dus: donderdag tussen 22.00 en middernacht naar ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer.

“Aalsmeer by Night” wordt iedere donderdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Het programma gemist? U kunt dit programma terugluisteren via Uitzending Gemist op deze website.

Gepubliceerd: 12 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×