Halte Zwarteweg op de kunsttoer

Logo Halte Zwarteweg2Het programma Halte Zwarteweg, gemaakt door cliënten van Heliomare, zit deze week weer boordevol met interessante items. Zo is er een vraaggesprek met Theo Saman. Tevens zullen de kunstenaressen Maria Vlaar en Ibelle Boorsma geïnterviewd worden. Zij hebben een goed bezochte expositie gehad in Buiten Westeramstel in Ouderkerk. Beiden zullen vertellen over hun werk: Maria Vlaar schildert en Ibelle Boorsma maakt beelden.

Halte Zwarteweg wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×