Vroedvrouw te gast in "Door de Mangel"

Bianca Renkens_voorwerpDè talkshow op Radio Aalsmeer waarin al meer dan een jaar lang iedere maandag tussen 19.00 tot 20.00 uur een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter een diepte-interview wordt afgenomen, heet “Door de Mangel”. Afgelopen maandag zou rapper Andy de Groot te gast zijn, maar op het laatste moment moest hij vanwege omstandigheden afzeggen. Gelukkig was fotografe Astrid Mulder bereid op zeer korte termijn toch achter de microfoon plaats te nemen. Zij vertelde o.a. over haar grote passie fotografie (“Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken”) en het recente verlies van haar moeder. Op de vraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde de Kudelstaartse met: “spontaan, vrolijk en zorgzaam”. Stiekem voegde ze daar nog een vierde woordje aan toe: lief. De belangrijkste inkomsten bron van deze in Sloten geboren dame bestaat uit het maken van schoolfoto’s.

Ook Mulder maakte aan het eind van de uitzending bekend wie zij komende maandag als gast heeft gevraagd achter de microfoon plaats te nemen. Haar keuze is gevallen op verloskundige Bianca Renkens. Astrid vindt haar gewoon een leuk mens. “Ze maakt veel mee en is erg levenslustig”, aldus Mulder. Het voorwerp dat ze meeneemt naar de studio (?) is een echte oude Fiat 500. Renkens zal maandag 13 oktober a.s. zelf de muziek samenstellen. Ook neemt zij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze verloskundige via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×