Schoolfotograaf in “Door de Mangel”

Astrid Mulder“Door de Mangel” is de talkshow op Radio Aalsmeer waarin al meer dan een jaar lang iedere maandag tussen 19.00 tot 20.00 uur een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter een diepte-interview wordt afgenomen. Afgelopen maandag was dat voor het eerst een duo: Deon Maas en Jerry Lund, alias Djon en Djerry. Zij vertelde o.a. over hun grote hobby als amateur muziekproducenten, maar ook over hun bijbaantjes als medewerker van een bouwmarkt en worstenverkoper bij een bekend winkelbedrijf. Radio Aalsmeer had de primeur om als eerste twee eigen nummers op de radio uit te zenden. Op de vraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde Deon met zorgzaam en de tegenstelling druk en rustig. Jerry omschreef zichzelf als zelfverzekerd, creatief en soms wat grof.

Djon en Djerry maakten aan het eind van de uitzending bekend wie zij komende maandag als gast hebben uitgenodigd. Helaas is rapper Andy de Groot op het laatste moment verhinderd, maar toch zal er een nieuwe gast achter de microfoon plaats nemen. Gelukkig is schoolfotograaf Astrid Mulder bereid gevonden naar de studio te komen. Naast schoolfotografie, maakt zij ook portretfoto’s, doet zij aan evenementen- en bedrijfsfotografie.  Ook Astrid neemt een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze vrolijke fotograaf via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 4 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×