Live vanaf Vitaliteit Markt 50+

Vitaliteitsmarkt3Zaterdag 4 oktober zond Radio Aalsmeer live uit vanuit het gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Aalsmeer. Daar vond de Vitaliteit Markt 50+ plaats en diverse programma’s kwamen live vanaf deze markt vandaan. Om 12 uur werd de openingsspeech van Rob Oudkerk rechtstreeks uitgezonden en waren van PACT Aalsmeer Sunny Lakerveld en Wilma Alink aanwezig om o.a. de politieke week door te nemen. In het daaropvolgende uur viel er een interview te beluisteren met Rob Oudkerk en wethouder Ad Verburg. En  vanaf 14 uur was daar natuurlijk weer Joke Wegman met diverse interviews vanaf de Vitaliteit Markt en meer.

Reden genoeg dus om dit programma opnieuw te beluisteren, mocht u het gemist hebben. Dat kan via: “Uitzending gemist”.

Gepubliceerd: 5 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×