Ruim 13,5 miljoen voor KWF

Alpe d'HuZesZondagmiddag werd in het Crown Theater in Aalsmeer de uiteindelijke opbrengst bekend gemaakt van de sponsoractie Alpe d’HuZes. De organisatie heeft ruim 13,5 miljoen euro opgebracht. Zondag overhandigde Alpe d’Huzes voorzitter Johan de Waal een symbolische cheque voor dat bedrag aan Jan-Willem Förch van KWF Kankerbestrijding. Vrijwel direct daarna werd het bedrag door De Waal wereldkundig gemaakt in het programma “Weekend Magazine” op Radio Aalsmeer.
De actie draait rond de beklimming van de Franse berg Alpe d’Huez en werd al begin juni gehouden. Toen beklommen bijna vijfduizend deelnemers in de leeftijd van 7 tot 80 jaar de berg.

Het “Weekend Magazine” wordt iedere zaterdag en  zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×