CV-monteur Bernhard Sparnaaij in ‘Door de Mangel’

Bernard SparnaaijDe wekelijkse talkshow op maandagavond ‘Door de Mangel’ ontvangt iedere week een (on)bekende Aalsmeerder. In het programma wordt tussen 19.00 tot 20.00 uur de gast de hemd van het lijf gevraagd.

Afgelopen maandag was oud-bloemenexporteur, weekendkok en voormalig mede-eigenaar van Dillewijn Verpakkingen Gerard van de Velden te gast. De import-Buurter heeft in Duitsland gewoond en gewerkt en kwam door de liefde naar Aalsmeer en in het verpakkingsbedrijf terecht. Op de bekende openingsvraag vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde de in Kortenhoef geboren Van de Velden met “ongeduldig, eigenwijs en meewerkend”. Van de Velden voelt zich inmiddels een echter Buurter: “Al hebben ze mij wel gespaard, want je bent pas een echte Buurter als je gedoopt bent. Ze gooien je dan in het water. Mij hebben ze zo geaccepteerd”.

Natuurlijk maakte de 67-jarige ook aan het eind van de uitzending bekend wie hij komende maandag als gast heeft gevraagd achter de microfoon plaats te nemen. Zijn keuze is gevallen op cv-monteur en botenmaker Bernard Sparnaaij. “Ik wil eigenlijk niets van hem weten, maar ik hoop dat hij iets over de stichting gaat vertellen”, aldus Van de Velden.

Bernard Sparnaaij zal maandag 10 november a.s. zelf de muziek samenstellen. Ook neemt deze ras Aalsmeerder een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

Uiteraard kunt u ook weer live vragen stellen aan deze cv-monteur via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×