Eerste contact met Sinterklaas in W.M.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZondag 9 november kunt u weer van een interessante aflevering van ‘Weekend Magazine‘ genieten. er is aandacht voor het optreden van The Hoochie in The Shack, de Zeilschool Aalsmeer, de oliebollen van Sursum Corda en de bazaar van de Doopsgezinde Kerk. Als klap op de vuurpijl hebben we rechtstreeks contact met Sinterklaas die volgende week ook in Aalsmeer aan komt. En uiteraard bent u ook voor sportverslagen weer bij ‘Weekend Magazine‘ aan het juiste adres.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 9 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×