Tandenpoetsplaat in 'Aalsmeer by Night'

ABN-logoTwee weken was er geen ‘Aalsmeer by Night’ vanwege een tweetal gemeenteraadsvergaderingen. Aanstaande donderdag 13 november is ‘Aalsmeer by Night’ echter wel weer te beluisteren vanaf 22.00 uur. Meindert van der Zwaard is sinds vorige maand de nieuwe presentator van deze al langer bestaande radioshow. Hij wordt regelmatig bijgestaan door sidekicks Sandra Droogh en/of Talitha van Itterzon. Tijdens de uitzending is er veel ruimte voor verzoeknummers en goede muziek. En rond 23.30 uur is het tijd voor de Tandenpoetsplaat. Suggesties zijn van harte welkom. Luisteren dus: donderdag tussen 22.00 en middernacht naar ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer.

“Aalsmeer by Night” wordt iedere donderdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Het programma gemist? U kunt dit programma terugluisteren via Uitzending Gemist op deze website.

Gepubliceerd: 9 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×