'Halte Zwarteweg' krijgt politiebezoek

Erik vd Brun & Halte ZwartewegWijkagent Erik van den Brun kent u wellicht van zijn maandelijkse politierubriek in ‘Vrijdagavondcafé‘. Maar naast zijn maandelijkse verhalen, heeft Erik nog veel meer te vertellen. Nieuwsgierig? Luister dan donderdag 13 november naar ‘Halte Zwarteweg’. De makers van dit programma vroegen hem meer te vertellen over wat er zo al gebeurt in – en om Aalsmeer. Uiteraard voorziet het programma, dat wordt gemaakt door cliënten van Heliomare, u daarnaast ook weer van de lekkerste muziek.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×