Sint en politiek in 'Stamtafel'

Intocht Sint AalsmeerDonderdagavond 13 november is het weer zo ver: een nieuwe aflevering van ‘Stamtafel’. Met deze week: de enige echte Sinterklaas, de Aalsmeerse politiek en de wijkbesturen. Sinterklaas is als eerste aan de beurt. Met hem wordt gebeld over zijn komst naar Aalsmeer op zaterdag 15 november aanstaande. In het eerste uur wordt ook gesproken met Middenwegbewoner, bloemenondernemer en politiekvolger Ron Hooyman. Wat vindt hij op dit moment van het politieke klimaat?  En wat vindt hij ervan dat Amstelveen liefst snel Aalsmeer en Uithoorn inlijft (klik hier voor meer informatie op  Aalsmeeer Vandaag)? Verder kijkt het programma terug op de raadsvergadering van vorige week donderdag. In het tweede uur schuiven verschillende vertegenwoordigers van wijkbesturen aan, zoals Rob Lutgerhorst (Stommeer) en Cor Knol (Hornmeer). Wie mee wil praten, kan live inbellen (0297 325858) of mailen (studio@radioaalsmeer.nl).

‘Stamtafel Actueel/Wijkgericht’ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×