'LetsGo2theDisco' in het teken van Junior Songfestival

Julia Euro Song Fest.Vrijdag 14 november vindt alweer de elfde aflevering van ‘LetsGo2theDisco‘ plaats. En deze staat in het teken van de Junior Eurovision Song Contest, waarbij Julia Nederland vertegenwoordigt. Omdat Radio Aalsmeer vorige week kampte met een technische storing, komt Pien opnieuw zingen. Daar kijken we nu al naar uit! Daarnaast hoor je de muzikale top 5 van BSO Kiekeboe, waarschijnlijk wel weer met een “blije vuurbal”. Maar daarom luister je natuurlijk ook zo graag naar dit programma. Ook zijn we benieuwd naar jouw favoriete Eurovisie Song. Geef hem door en wie weet gaan we hem vrijdag draaien.

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. We vinden het altijd leuk als je komt kijken, dus kom gerust langs bij Radio Aalsmeer (Crown Studio’s).

Gepubliceerd: 10 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×