Re-integratie specialist in 'Door de Mangel'

Robert-Jan_JansenDe wekelijkse talkshow op maandagavond ‘Door de Mangel’ ontvangt iedere week een (on)bekende Aalsmeerder. In het programma wordt tussen 19.00 tot 20.00 uur de gast de hemd van het lijf gevraagd. Afgelopen maandag was cv-monteur, lasser en botenmaker Bernard Sparnaaij te gast. Op de bekende openingsvraag vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde de aan de Oosteinderweg geboren Sparnaaij met: “(te) spontaan, een blij en dankbaar mens”.

De Farregatter van geboorte heeft maar liefst twee stichtingen opgericht. Eén voor de christelijke boekwinkel Ichtusshop Aalsmeer in het wijkgebouw Irene en sinds kort de ‘Stichting Ruben Spaargaren Tennis On Wheels’. “Ruben, een neefje van mij, is op 11-jarige leeftijd plotseling verlamd geraakt. Hij is gaan rolstoeltennissen. Om dit financieel te kunnen behappen, is deze stichting opgericht”. De doelstelling van deze stichting is Ruben zo hoog mogelijk te laten tennissen. Sparnaaij beloofde met Ruben langs te komen zodra hij Olympisch kampioen is geworden.

Natuurlijk heeft Bernard ook weer een nieuwe gast benaderd. Komende maandag zal Robert-Jan Jansen aan de studiotafel aanschuiven. Ook hij zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze specialist in het re-integreren van mensen in een uitkeringssituatie naar de bouw. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×