'De Top 10 van... Dirk Box'

Box_Dirk‘De Top 10 van’” is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders  zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden.Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten.

Met ingang van 10 november bestaat het presentatieteam van dit populaire programma niet alleen uit Rinus van Itterzon en Laurens van Kessel, maar komen Miranda Gommans en Talitha van Itterzon het duo versterken.

In de aflevering van aanstaande maandag  zal Laurens van Kessel samen met Rinus van Itterzon Radio Aalsmeer presentator en bestuurslid, ondernemer en duizendpoot Dirk Box ontvangen. Box zal maandag 17 november vanaf 20.00 uur zijn favoriete 10 nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer.“De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×