Sem op zaterdag

Sem van HestJarenlang werd op zaterdag het programma O.P.A. (OuderenProgramma Aalsmeer) uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Een radioprogramma dat in de beginjaren van Radio Aalsmeer werd gepresenteerd door Martin Verbeek. Sinds kort heeft dit programma in Sem van Hest een andere presentator en een nieuwe vormgeving gekregen. Het is een gevarieerd muziekprogramma waarin de  jaren 30-50 uit de vorige eeuw centraal staan.
Er is aandacht voor jazz, dixieland, blues, Latijns Amerikaanse muziek, Europese muziek w.o Franse chansons en  Engelse songs. Ook aandacht voor intieme muziek en de swingende big bands van Count Basie, Glenn Miller, Harrie James of rustige combo’s zoals het Rosenberg Trio en vele anderen. Het programma wordt gepresenteerd door Sem van Hest.

Een nieuwe presentator betekent dus ook een nieuwe naam: voortaan gaat het programma als ‘Sem op zaterdag’ door het leven. Sem put o.a. uit het arsenaal van Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Peggy Lee, Frans Sinatra, Sammy Davis jr., Dave Brubeck, Billy Holiday, Mr Ackerbilck, Aretha Franklin, Edit Piaf, Charles Trenet, Yves Montand, Juliette Greco, Charles Aznavour, Jacques Brel, Georges Brassens, RoseMary Clooney, Hildegard Knef, Marlene Dietrich, e.v.a.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×