Win bioscoopkaartjes naar keuze

Erik vd BrunDe vrijdagavond is een veel beluisterde avond met een aantal populaire programma’s. Eén daarvan is het ‘Vrijdagavondcafé’. Deze week kunt u weer luisteren naar de maandelijkse politierubriek van Erik van den Brun. Hij vertelt over zijn werkzaamheden, geeft preventieve tips en informeert de luisteraar over actuele zaken.

Een ander vast onderdeel is de Twitterhit: deze week zijn we opzoek naar jouw favoriete hit van Billy Joel. Geef jouw keuze door via Twitteraccount: Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Maar mailen naar de studio mag natuurlijk ook, email: studio@radioaalsmeer.nl. Onder alle inzenders verloten we twee tickets voor een film naar keuze in Crown Cinema. Kun je leuk samen een film uitkiezen. Maar natuurlijk ook, zoals iedere vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur de UIT-Agenda, Ron’s Top 40 Hitarchief, lekkere muziek uit de 80s, 90s en de hits van nu en leuke gasten in de studio.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×