Prijzen winnen in 'LetsGo2theDisco'

Ingrid_ClaasenAanstaande vrijdag verloot het familieprogramma ‘LetsGo2theDisco’ weer leuke prijzen! Wil je kans maken op een fotoshoot of een super stoer koffertje, mail dan het antwoord op twee vragen naar studio@radioaalsmeer.nl. De eerste is: Welk nummer draaide we alle negen weken in LetsGo2theDisco? De tweede vraag is: Hoe oud zijn Joey, Kim en Esther samen op 7 november 2014?

In de uitzending van 7 november komt Pien (17) zingen. Pien kan niet alleen zingen, zij volgt ook een opleiding tot kapster aan het NOVA college in Hoofddorp. Ook Ingrid Claasen komt op visite, zij weet alles van netwerken. Ingrid komt samen met haar zoon en dochter. Het meiden hockeyteam M6E4 van Qui Vive maakt een Top5 en komt deze presenteren. Kim volgt alle kranten en websites en vertelt ons wat er allemaal op de uitagenda staat voor de volgende week. Kortom mis het niet en luister 7 november om 18:00 weer naar @LG2tD op RadioAalsmeer!

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×