Uur lang 'foute muziek'

Logo Halte Zwarteweg2Halte Zwarteweg’ is een programma bij Radio Aalsmeer dat verzorgd wordt door mensen met een lichamelijke beperking. Het programma is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien uitgegroeid tot een programma voor iedereen in Kudelstaart en Aalsmeer. Luisteraars worden breed geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen.

Aanstaande donderdag is het uurtje gevuld met ‘foute muziek’. Maar wat is ‘foute muziek? Volgens Wikipedia wordt hiermee “over het algemeen muziek bedoeld die om één of andere reden niet goed zou mogen gevonden worden maar het eigenlijk wel is. Foute muziek zou ook een soort van guilty pleasure kunnen genoemd worden, want aangezien de muziek meestal muzikaal minder origineel of minder kwaliteitsvol is, durft men soms moeilijk toe te geven dat men ernaar luistert. De term kan echter voor iedereen een andere invulling hebben. Wat precies foute muziek is kan dus niet gedefinieerd worden.” 

In ieder geval hebben de makers van Halte Zwarteweg o.a. de volgende nummers uitgezocht:  Bonnie St. Claire & Ron Brandsteder  met Dr. Bernhard, Aqua met Barbie Girl, Village People met Y.M.C.A en Drukwerk met Je Loog Tegen Mij.

Halte Zwarteweg wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 2 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×