'Top 10 van... Bram Neerhof'

Bram Neerhof‘De Top 10 van’” is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders  zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. In de aflevering van maandag 3 november is boekhouder Bram Neerhof  te gast. Hij heeft een eigen administratiekantoor ‘Gewoon Bram’ en woont in Aalsmeer. De muziek van de jongste gast uit de historie van de ‘Top 10 van…’ zal maandag 3 november vanaf 20.00 uur zijn favoriete 10 nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×