Geef uw nieuwjaarsboodschap door!

NieuwjaarsshowOp 1 januari zendt Radio Aalsmeer ook weer live uit! Zo kunt u tussen 14.00 en 18.00 uur luisteren naar een interactieve show met tal van gasten en/of interviews. Het programma wordt gemaakt door diverse programmamakers van verschillende programma´s. Zij staan gezamenlijk garant voor een gezellige boel. Uiteraard kunt u uw nieuwjaarsboodschap (live) doorgeven via de telefoon tijdens de uitzending, maar ook vooraf via dit contactformulier (klik hier). Daarnaast zullen diverse gasten aanschuiven, waarbij u kunt denken aan politie/brandweer over hoe de nieuwjaarsnacht is verlopen, de winnaar van de verkiezing Aalsmeerder van het jaar , etc.

De Nieuwjaarsshow‘ wordt op donderdag 1 januari 2015 uitgezonden van 14.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 december 2014 om 16:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×