VAC: "Vrijdag 2 januari zijn we er weer"

Vrijdagavondcafé_09-2014Wekelijks wordt het programma Vrijdagavondcafé gepresenteerd door Ron Leegwater om toerbeurt samen met Caroline, Deborah of Marjolein. Ook in 2015 blijven Erik van de Brun met politie-nieuws, Marc Eveleens met de Culinaire kookwekker en Deborah Bothe met Social Media om 22.22 uur, de vaste rubrieken. En natuurlijk de wekelijkse Twitterhit waarmee we 2 kaarten weggeven voor een film naar keuze in Crown Cinema.
Na een onderbreking vanwege de kerstdagen, is het Vrijdagavondcafé weer present. Op 2 januari zoeken de programmamakers een feesthit om het nieuwe jaar goed te beginnen. Opgeven kan via Twitter: @Vrij_avondcafé, via de Facebook-pagina of via mail: studio@radioaalsmeer.nl.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 december 2014 om 15:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×