Docent Arjen Verburg op de praatstoel

Arjen Verburg(2)Iedere week kunt u luisteren naar de populaire talkshow ‘Door de Mangel’. Presentatoren Mylène en Elbert Huijts ontvangen op maandagavond een (on)bekende Aalsmeerder die dan flink gemangeld wordt tussen 19.00 tot 20.00 uur. Afgelopen maandag nam dating-specialiste Jorinde van Leeuwen plaats op de praatstoel. Zij vertelde honderduit over haar leven, werk en hobby’s. Van Leeuwen organiseert met ‘Data-able’ activiteiten voor singles, zodat zij elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast is de zwangere Aalsmeerse werkzaam bij het dagcentrum Amstel Meer, onderdeel van de stichting Ons Tweede Thuis.

Natuurlijk heeft Jorinde ook weer een nieuwe gast benaderd. Zij heeft Arjen Verburg gevraagd in de laatste uitzending van 2014 op maandag 29 december a.s. achter de microfoon plaats te nemen. “Hij is de man van mijn beste vriendin. Arjen is heel sympathiek en heeft een goed stel hersens. Ik denk dat hij heel wat te vertellen heeft”, aldus Van Leeuwen. Ook Arjen zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerder. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 december 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×