Top 10 van… Silvia Schockman

Sylvia Schockman‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus van Itterzon, Laurens van Kessel, Miranda Gommans en Talitha van Itterzon. Zij presenteren het programma beurtelings. In de aflevering van maandag 29 december zal Silvia Schockman haar tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 december 2014 om 17:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×