Nieuw programma: Radio Revue

Logo Radio RevueVanaf woensdag 3 december hoort u elke woensdagavond een gloednieuw programma op Radio Aalsmeer, namelijk Radio Revue. De show zal worden gepresenteerd door Robert Arendse en Lianda van der Schilden. Lianda presenteerde eerder al het programma Lion’s Radio, wat in augustus 2014 is gestopt.

Tijdens Radio Revue zullen vele aspecten van de popmuziek worden belicht. Het Lion’s Radio-item de Sample Song komt weer terug, maar daarnaast zijn er ook tal van nieuwe items die gedurende het programma geïntroduceerd zullen worden. Zo zullen de presentatoren elkaar uitdagen om elke week een duik in de muziek-/entertainment geschiedenis te nemen en hierbij passende muziek uit te zoeken, ze zullen de luisteraars uitnodigen om deel te nemen aan een interactieve quiz en er is ruimte voor entertainmentnieuws.

Radio Revue wordt iedere woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 december 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×