Vrijdagavondcafé viert 1-jarig bestaan

Vrijdagavondcafé_sintVrijdagavondcafé‘ bestaat vrijdagavond 28 november 1 jaar en dat wordt gevierd! Met borrelnootjes en wijn, maar ook met luisteraars!  Luisteraars zijn namelijk van harte uitgenodigd om gezellig naar de studio te komen. Daar mogen zij hun favoriete plaat aanvragen en daar eventueel iets over vertellen. Ook de bekendste Sint en Piet van Aalsmeer zijn aanwezig. Een jaar geleden gaven zij het startsein voor de eerste uitzending van dit programma.

Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×