Herman Stok in 'Halte Zwarteweg'

Herman StokDonderdag 27 november om 18.00 uur in ‘Halte Zwarteweg’ een interview met oud presentator Herman Stok. Op televisie presenteerde hij voor de VARA het eerste Nederlandse jongeren-muziekprogramma, dat “Top of Flop” heette. Daarnaast vertelt hij over het bezoek van The Beatles aan Nederland in 1964.

Verder zijn de makers van Halte Zwarteweg op bezoek geweest bij Gallery Sous-Terre, en waren zij aanwezig bij de opening van de expositie ‘Ida Y Vuelta’ welke werd geopend door actrice Nelly Frijda. Een expositie met foto’s, schetsen en schilderijen die gemaakt zijn tijdens de beroemde Romeria van El Rocio in Andalusië. Maar ook op de flamenco gebaseerde kunstwerken van Jan Sierhuis. Naast de ‘Spaanse’ werken, is er van alle kunstenaars ook recent werk te zien.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×