Danseres door de mangel gehaald

Lotte Borgman_voorwerp2Iedere week ontvangt het presentatie duo Mylène en Elbert Huijts in hun populaire talkshow ‘Door de Mangel’ op maandagavond een (on)bekende Aalsmeerder. In het programma wordt tussen 19.00 tot 20.00 uur de gast de hemd van het lijf gevraagd.

Afgelopen maandag nam voorganger, drummer en Afrika-liefhebber Martijn Piet plaats achter de microfoon. Op de bekende openingsvraag vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde ras-Aalsmeerder met: eerlijk, vredelievend en creatief. “Ik vond het erg moeilijk dit over mij zelf te zeggen en heb daarom mijn Facebookvrienden om hulp gevraagd. En dit kwam daaruit”, aldus Piet. Zijn lagere schooltijd is niet gemakkelijk geweest, door een virus heeft hij een tijd thuisgezeten, waardoor hij een jaar gedoubleerd heeft. In zijn jeugd wilde Martijn al voorganger worden. “Na op zondag naar de kerk te zijn geweest, ging ik naar mijn kamer en bereidde een preek voor die ik dan, tot ergernis van mijn oudere broer en zus, hield in de woonkamer”, vertelde de voorganger van de Levend Evangelie Gemeente die zijn HBO-opleiding theologie nog altijd niet heeft afgerond. Voordat Piet voorganger werd, heeft hij een tijdje gewerkt als grafisch vormgever. “En dat terwijl ik kleurenblind ben!”

Natuurlijk heeft Martijn ook weer een nieuwe gast benaderd. Hij wil de leeftijd van de gasten bij Door de Mangel wat naar beneden brengen, waardoor zijn keuze op Lotte Borgman is gevallen. “Zij is een leuke vlotte dame die een dansopleiding heeft gedaan en momenteel een voorstelling voorbereid. Ik wil heel graag weten wat haar drijfveer is om te doen wat de doet”, aldus de drummende voorganger. Ook Borgman zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze danseres. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×