Universitair docente door de mangel gehaald

Rebekka VerheijWekelijks ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts in hun populaire talkshow ‘Door de Mangel’ op maandagavond een (on)bekende Aalsmeerder. Tussen 19.00 tot 20.00 uur wordt iedere week een gast door de mangel gehaald.

Afgelopen maandag nam oud-bloemmist en chauffeur van kinderen met een geestelijke beperking Ron Borgman plaats in de studio. Op de bekende openingsvraag vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde de Amsterdammer van geboorte met: spontaan, enthousiast en emotioneel. “Ik maak soms dingen groter dan ze zijn, maar altijd in positieve zin”, aldus Borgman.
De bloemist vertelde ook te lijden aan vaatziekte, maar door veel te wandelen kan hij daar goed mee leven. Het voorwerp dat hij meebracht naar de studio was een steen die een grote emotionele waarde voor hem heeft. Hij vond deze op de top van een alp welke hij samen met zijn vrouw bereikte.

Natuurlijk heeft Ron ook weer een nieuwe gast benaderd. Hij heeft Rebekka Verheij gevraagd achter de microfoon plaats te nemen. “Zij is een pracht mens. Als je haar ziet lijkt zij een heel leuk klein meisje. Maar ik heb zo veel bewondering voor wat zij doet en kan. Ze is al op jonge leeftijd doctor geworden en ik wil graag weten waarom zij biomedische technologie zo bijzonder vindt”, aldus Borgman.
Ook Rebekka zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven. Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze oud bloemist. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 december 2014 om 16:55 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×