Nieuw presentatieduo en vele onderwerpen in 'Weekend Magazine'

BoerenvreugdTijdens de uitzending van ‘Weekend Magazine’ op zondag 14 december hoort u een gloednieuw presentatieduo, namelijk Eric Spaargaren en Kim Maarse (bekend van het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco’). Zij houden u op de hoogte van de actuele gang van zaken in Aalsmeer en omstreken en laten sportverslaggevers live vanaf de velden aan het woord.

Maar uiteraard schuiven er ook gasten aan. Medewerkers van kinderboerderij Boerenvreugd komen vertellen over wat de gevolgen van de vogelgriep voor hen zijn, Het Rode Kruis vertelt over hun leuke actie ten behoeve van Serious Request, De Binding is aanwezig om te spreken over hun traditionele kerstspel en Robert en Lianda schuiven aan om te praten over hun nieuwe radioshow ‘Radio Revue’. Dit alles wordt natuurlijk afgewisseld met heerlijke muziek.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 december 2014 om 15:41 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×