Burgemeester van Amstelveen in ‘Halte Zwarteweg’

Mirjam van 't Veld‘Halte Zwarteweg’ is een informatief en muzikaal programma dat gemaakt wordt door een groep cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding in Aalsmeer. Deze week kunt u een interview beluisteren met de nieuwe burgemeester van Amstelveen. Mirjam van ’t Veld is op 3 juli jl. geïnstalleerd als burgemeester van onze buurgemeente en heeft daarmee de ambtsketen overgenomen van Jan van Zanen, die nu burgemeester is in Utrecht. Van ’t Veld vertelt o.a. hoe haar eerste maanden zijn verlopen en over de betrekkingen met de Japanse gemeenschap in Amstelveen. Uiteraard wordt dit alles aangevuld met leuke muziek en de column van Rinus Zuidervaart.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 december 2014 om 22:31 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×