Vrijdagavondcafé terug met Twitterhit

Logo_VAC_CasetteAanstaande vrijdag is het na een week van weggeweest in verband met pakjesavond, om 21.00 uur weer tijd voor het Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer. Presentator Ron ontvangt deze week in het Vrijdagavondcafé weer verschillende bezoekers. Ook is Deborah weer aan de beurt met alles wat haar opviel op het gebied van social media in Aalsmeer en Kudelstaart in haar Rubriek ‘Social Media met Deborah’.

En de luisteraars kunnen weer twee kaarten winnen voor een film naar keuze in Crown Cinema met de wekelijkse Twitterhit. Deze week zijn de programmamakers opzoek naar een hit of groep met ‘getallen’ in de titel of groepsnaam. Geef jouw keuze door via Twitter: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Mailen met de studio mag ook via: studio@radioaalsmeer.nl met in het onderwerp ‘Twitterhit’. Aan het einde van de uitzending kiezen we de winnaar en laten we natuurlijk de winnende inzending horen.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 december 2014 om 22:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×