Eerste uitzending 'Praatpaal Aalsmeer'

Radio Aalsmeer PraatpaalAfgelopen zondag werd de unieke Radio Aalsmeer Praatpaal onthult, een unicum in de wereld. De oude ANWB-praatpaal is omgebouwd tot een apparaat waar verzoekjes en andere berichten ingesproken kunnen worden. De verzoekjes en berichten worden vervolgens in het programma ‘Praatpaal Aalsmeer’ op donderdag om 19.00 uur uitgezonden. Eén van de bedenkers/makers Niels Tenhagen heeft de eerste verzoekplaten verzameld en heeft deze in de uitzending van donderdag 15 januari verwerkt. Vanavond dus de ‘kick-off’ van het programma ‘Praatpaal Aalsmeer’.

Praatpaal Aalsmeer‘ wordt iedere donderdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 januari 2015 om 13:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×