'Halte Zwarteweg' back to the 60's

Logo Halte Zwarteweg2Zin om u voor even in de jaren ’60 te wanen? Luister dan donderdag 15 januari naar ‘Halte Zwarteweg‘. Het programma staat die dag namelijk helemaal in het teken van muziek uit dit decennium. Onder meer Sly & the Family Stone, Love Affair, The Lovin’ Spoonful en de The Drifters passeren de revue.

‘Halte Zwarteweg’ is een informatief en muzikaal programma dat gemaakt wordt door een groep cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding in Aalsmeer.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het  programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 januari 2015 om 22:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×