Emigrant André Knol in ‘Door de Mangel’

Andre KnolWekelijks ontvangen zus en broer Mylène en Elbert Huijts op maandagavond in hun talkshow ‘Door de Mangel’ een interessante Aalsmeerder of Kudelstaarter. Volgens het welbekende ‘doorgeefsysteem’ neemt er steeds weer tussen 19.00 en 20.00 uur een wisselende gast plaats achter de microfoon. Afgelopen maandag was dat de zgn. plantenfysioloog René Kersloot. “Deze ‘titel’ heb ik ooit gekregen van een collega, maar is geen officiële kwalificatie, het is eigenlijk meer als een grap ontstaan’, aldus de plantenhandelaar. Kersloot vertelde tevens over zijn jeugd, waarin hij vooral op de tuinbouwschool ‘een wereldtijd’ heeft gehad. Naast het vaderschap, geniet René ook van het opa zijn: “Samen met mijn kleinkinderen leuke dingen doen, dat vind ik geweldig”. Op de bekende openingsvraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoorde hij met: “open, impulsief en ik sta klaar voor andere mensen”.

Natuurlijk heeft René ook weer een nieuwe gast benaderd. Hij heeft André Knol gevraagd op maandag 12 januari a.s. naar de studio te komen. “André is mijn zwager en hij gaat samen met zijn vrouw emigreren naar Tsjechië”, aldus Kersloot. “Ik wil graag weten wat hij daar gaat doen. Wat gaat hij ondernemen?” Wilt u weten wat zijn antwoord daarop is? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook André zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerder. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 januari 2015 om 22:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×