Aalsmeerse wereldprimeur op Radio Aalsmeer

Aalsmeerse WereldprimeurOok in 2015 zal Radio Aalsmeer investeren in nieuwe programma’s en andere activiteiten. Het eerste nieuwe initiatief zal komende zondag al worden onthuld tijdens de (interne) nieuwjaarsreceptie die de omroep samen met het Crown Theater organiseert voor alle vrijwilligers van beide organisaties. De onthulling zal plaatsvinden na afloop van het concert van ‘Marcel Kapteijn and friends’ en onder het genot van een glaasje bubbels aangeboden door Crown Studio’s Aalsmeer. Uiteraard zal de bekendmaking van deze Aalsmeerse wereldprimeur live worden uitgezonden op de lokale omroep. Tijdens de uitzending van het “Weekend Magazine”, dat deze week gepresenteerd wordt door nieuwkomers Eric Spaargaren en Kim Maarse-Verschueren, zullen ook diverse programmamakers hun plannen ontvouwen voor het komende jaar.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 januari 2015 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×