Weekend Magazine

FC Aalsmeer logoEen relatief nieuw programma op Radio Aalsmeer is het Weekend Magazine. Het programma besteedt aandacht aan alle actuele zaken die spelen in Aalsmeer op cultureel, actueel en sportief gebied en wordt gemaakt door diverse teams die volgens een vast format iedere week hetzelfde programma zullen brengen. Komende zaterdag zal het Weekend Magazine o.a. bezoek krijgen van FC Aalsmeer. Voorzitter Eef Niezing zal geflankeerd worden door zijn mede bestuurders Matthijs van Muijden en Frank Sprink in ’t Veld. Zij zullen vertellen over de ontwikkelingen bij de fusieclub en ingaan op de voortgang van de bouwperikelen. De programmamakers op zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur zullen o.a. Joke Wegman, Cees Wijnen en Dick de Geus zijn.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 januari 2015 om 22:02 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×