Gezellig: Vrijdagavondcafé

Logo_VAC_CasetteHet uiterst gezellige programma Vrijdagavondcafé wordt wekelijks gepresenteerd door Ron Leegwater. Hij presenteert het programma bij toerbeurt samen met Marjolein, Deborah en Caroline. Deze week is Caroline aan de beurt om de deuren van het radiocafé te openen tussen 21.00 en 23.00 uur.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Deze vrijdag onder andere de maandelijkse rubriek Marc’s Culinaire Kookwekker met radiokok Marc Eveleens. Tevens kunt u een reportage over de kerstbomenverbranding in Aalsmeer beluisteren, mits deze daadwerkelijk doorgaat natuurlijk. Daarnaast interviews en gasten in de studio met een verhaal over bijvoorbeeld een te organiseren activiteit. Natuurlijk de Twitterhit waarmee weer twee tickets voor een film naar keuze in Crown Cinema te winnen zijn. Deze week zijn de programmamakers opzoek naar een hit met de kleur zwart in de titel of in de artiestennaam. Geef uw keuze door via Twitter: @Vrij_avondcafé of via een bericht op de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Bellen tijdens de uitzending kan ook: 0297 325858 of mail naar studio@radioaalsmeer.nl. Tenslotte Ron’s Top 40 Hitarchief waar deze week wordt teruggeblikt op een Top 3 uit 1994 en natuurlijk is er weer de wekelijkse Ferry Maat Soulshow-classic. Luister dus mee op vrijdagavond vanaf 21.00 uur!

Gepubliceerd: 12 januari 2015 om 22:04 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×