Halte Zwarteweg interviewt hoofdredacteur Carpay

Han Carpay‘Halte Zwarteweg’ is een informatief en muzikaal programma dat gemaakt wordt door een groep cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding in Aalsmeer. Deze week kunt u een interview beluisteren met Han Carpay, hoofdredacteur van de nieuwssite Aalsmeer Vandaag. Carpay is samen met Ilse Zethof en Arjen Vos precies een jaar geleden begonnen met deze Aalsmeerse nieuwssite. Binnen een jaar kon de succesvolle website meer dan 300.000 bezoekers noteren. Carapy vertelt o.a. over zijn werkzaamheden bij Aalsmeer Vandaag en het ontstaan van de nieuwssite

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 5 januari 2015 om 22:38 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×