Veel nieuws en nieuwjaarswensen in 'Weekend Magazine'

wie brengt jou thuis vannachtHet Weekend Magazine is een wekelijks actueel en informatief programma op Radio Aalsmeer. Het programma wordt iedere week op zaterdag en zondag uitgezonden tussen 14.00 en 17.00 uur door steeds wisselende teams. De bezetting van deze teams groeit, waardoor het bijna iedere week op beide weekenddagen te horen zal zijn in 2015. Overigens kunnen de teams nog steeds uitgebreid worden, dus als u zin heeft het Weekend Magazine-team te komen versterken, geef dit dan door via dit contactformulier.

Zondag 4 januari wordt het Weekend Magazine gemaakt door: Dirk Box en Elbert Huijts (presentatie), Ed Zethof en Frank van Nederveld (techniek) en technicus/redactielid in opleiding Olaf Huijts. U kunt zondag tussen 14.00  en 17.00 uur luisteren naar de volgende onderwerpen: NK Beachvolleybal, de actie “Wie brengt jou thuis vannacht” van Eric van de Brun en Frank Klaasen, het Crown Theater (agenda), vooruit- en terugblik door Radio Aalsmeer-voorzitter Henk de Groot, ook Arjen Vos zal dit doen, maar dan voor Aalsmeer Vandaag, de Scholenmarkt Aalsmeer en de AVA Hardloopclinic. Daarnaast ook de sport-, cultuur- en filmagenda. Tenslotte kunt u uw nieuwjaarsgroeten telefonisch doorgeven. Kortom een overvol en uiterst informatief programma met ook nog eens lekkere muziek. U luistert toch ook?

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 3 januari 2015 om 15:33 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×