Top 10 van... Jos van de Wal

Jos vd Wal‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus van Itterzon, Laurens van Kessel, Miranda Gommans en Talitha van Itterzon. Zij presenteren het programma beurtelings. In de aflevering van maandag 29 december zal Talitha van Itterzon het programma presenteren en mag brandweerman Jos van de Wal zijn tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer. Van de Wal moest eerder vanwege omstandigheden op het laatste moment afhaken, maar mag maandag in de herhaling.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 december 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×