'Door de Mangel' ontvangt plantenfysioloog

Rene KerslootZoals iedere maandag kunt u ook deze week weer luisteren naar de populaire talkshow ‘Door de Mangel’. Zus en broer Mylène en Elbert Huijts ontvangen op maandagavond een (on)bekende Aalsmeerder die dan flink gemangeld wordt tussen 19.00 tot 20.00 uur. Afgelopen maandag nam docent en decaan Arjen Verburg plaats achter de microfoon. Hij vertelde honderduit over zijn leven, zijn werk als docent en zijn twee dochters. Verburg is naast docent ook decaan: “Als decaan spreek ik met leerlingen over de toekomst zoals: werk, studie en vakkenpakket. Het is moeilijk om jongeren vooruit te laten denken. Hen te laten beseffen dat keuzes van nu invloed hebben op hun mogelijkheden straks”, aldus de geboren Kudelstaarter. Daarnaast is Verburg een voetballiefhebber en speelt hij zelf in een vriendenteam in de zaal.

Natuurlijk heeft Arjen ook weer een nieuwe gast benaderd. Hij heeft René Kersloot gevraagd in de eerste uitzending van 2015 op maandag 5 januari a.s. naar de studio te komen. “Hij is mijn schoonvader en heeft heel wat te vertellen heeft”, aldus Verburg. Op zijn Facebookpagina staat te lezen dat Kersloot plantenfysiologie geeft gestudeerd. Weten wat dat inhoudt? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook René zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerder. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 december 2014 om 20:01 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×