Partijleider Robbert-Jan van Duijn gemangeld

robbert-jan van duin_2Iedere maandagavond staan er twee Aalsmeerders centraal in de programma’s van Radio Aalsmeer. Tussen 19.00 tot 20.00 uur ontvangen presentatoren Mylène en Elbert Huijts in de talkshow ‘Door de Mangel’ een interessante Aalsmeerder of Kudelstaarter in de studio. Het welbekende ‘doorgeefsysteem’ zorgt ervoor dat er steeds weer een verrassende gast plaats neemt op de praatstoel. Komende maandag 2 februari zal dat CDA-fractieleider Robbert-Jan van Duijn zijn.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Afgelopen maandag 26 januari was social-mediagoeroe en radiopresentatrice Deborah Bothe te gast in de talkshow. Op de bekende openingsvraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde zij met: “energiek, ondernemend en ongeduldig”. De Aalsmeerse vertelde haar jeugd doorgebracht te hebben in Kudelstaart. Na de basisschool heeft zij in Amstelveen het HAVO-diploma gehaald. “Toen wist ik het eigenlijk nog niet. De PABO was het bij nader inzien toch niet en dus besloot ik Schoevers te gaan doen”, aldus Bothe.

Natuurlijk heeft Deborah ook weer een nieuwe gast benaderd. Zij heeft de fractievoorzitter van het CDA Robbert-Jan van Duijn gevraagd op maandag 2 februari a.s. naar de studio te komen. “Ik kende hem eigenlijk alleen als de zoon van meester Bert van Duijn, de beste en leukste meester die er is. Maar opeens was daar Robbert-Jan als partijleider. Het intrigeert mij dat zo’n jonge jongen deze ambitie heeft en ik vraag me af hoe dat zo gekomen is”, vertelde de managementassistente. Wilt u weten wat zijn antwoord daarop is? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook politicus Robbert-Jan zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 26 januari 2015 om 21:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×