'De Top 10 van... Patrick Spaander'

Patrick Spaander_2‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings. In de aflevering van maandag 2 februari zal Miranda Gommans het programma samen met Rinus van Itterzon presenteren en mag Patrick Spaander een nieuwe poging doen zijn tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer. Patrick zal zijn dochter Mikki meenemen. De top 10 van de fotograaf wordt uitgezonden op maandagavond van 20.00 – 21.00 uur.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 januari 2015 om 21:41 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×