Veel leuke gasten in 'Vrijdagavondcafé'

Logo_VAC_CasetteHet gezelligste radiocafé van Aalsmeer wordt vrijdagavond 30 januari gepresenteerd door Marjolein, Jasper  en Denise. En natuurlijk zijn zij niet alleen in de studio. Zij zijn samen met leuke, interessante gasten. Kees Markman en Marcel Wilkes komen namelijk vertellen over de nieuwe Aalsmeerse activiteit ‘Plaatjes draaien’ en Lianda van der Schilden en Robert Arendse schuiven aan om te praten te praten over hun programma ‘Radio Revue‘.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 januari 2015 om 21:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×