Sem duikt met wethouder Kluis in blueshoek

Jop_KluisIn 2015 zal programmamaker Sem van Hest elke maand waarin 5 zaterdagen vallen (januari, mei, augustus en oktober) op de laatste zaterdag een special maken met als ondertitel “The Very Hest”. Het onderwerp van deze speciale uitzendingen wordt een genre, zanger(es), groep, o.i.d. waar een mooi programma omheen gemaakt kan worden. Gedacht kan worden aan de Roaring Twenties, Berlijn in de vroege jaren dertig, Dixieland of zangers/zangeressen met een gevarieerd repertoire en waarvan ook nummers zijn gecoverd door andere artiesten, die dan ook te horen zullen zijn. Luisteraars mogen onderwerpen en muziek aandragen en eventueel in de studio hun kennis over het onderwerp komen delen. Zaterdag 31 januari wordt tussen 11.00 en 12.00 uur het spits afgebeten met een blues special. Sem zal samen met blueskenner en wethouder Jop Kluis het programma maken. Kluis zal anekdotes vertellen over en muziek laten horen van grote blues legendes als Robert Johnson, Bessie Smith, B.B. King e.v.a. Ook andere bluesliefhebbers en –kenners zijn van harte welkom om hun muziek te delen. Geïnteresseerden kunnen zich (met eigen muziek) aanmelden voor vrijdagavond 20.00 uur via semvanhest@gmail.com. Ook aanmeldingen voor de specials in mei, augustus en oktober kunt u hier naar toesturen.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 januari 2015 om 21:39 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×