Deborah Bothe in 'Door de Mangel'

Deborah BotheOp maandagavond staan er altijd twee Aalsmeerder centraal. Van 19.00 tot 20.00 uur in de talkshow ‘Door de Mangel’ ontvangt het presentatie-duo Mylène en Elbert Huijts een interessante Aalsmeerder of Kudelstaarter in de studio. Volgens het welbekende ‘doorgeefsysteem’ neemt er steeds weer een verrassende gast plaats achter de microfoon. Maandag 26 januari zal dat Deborah Bothe zijn.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Maandag 19 januari jl.  was verpleegkundige Petra Alderden te gast in de talkshow van Radio Aalsmeer. Op de bekende openingsvraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde zij met: “spontaan, actief en enthousiast”.
De Aalsmeerse vertelde in de uitzending dat zij haar hele leven lang al de verpleging in wilde. “Veel verpleegkundigen weten al vroeg dat zij ‘zuster’ willen worden, dat was bij mij ook zo”, aldus Alderden. Petra zet zich naast haar werk en gezin in voor Tinka, die op haar beurt kinderen in Thailand probeert te redden uit de kinderprostitutie. “Ik vind het een goed doel en wil daar graag iets aan bijdragen”, volgens de Aalsmeerse. Op 18 april a.s. zal deze sponsorloop gehouden worden. Tinka zal er dan zelf ook bij zijn en zelfs mee rennen. “Al weet ze dat laatste zelf nog niet”, bekende Petra.
Natuurlijk heeft zuster Petra ook weer een nieuwe gast benaderd. Zij heeft Radio Aalsmeer-presentatrice Deborah Bothe gevraagd op maandag 26 januari a.s. naar de studio te komen. “Ik ken haar via onze kinderen. Zij is voor zichzelf begonnen als ‘social media goeroe’ en ik wil graag weten wanneer je zo’n stap nu neemt”, aldus Alderden. Wilt u weten wat haar antwoord daarop is? Luister dan komende maandag naar ‘Door de Mangel’! Ook Deborah zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Heeft u het programma gemist en u wilt het alsnog beluisteren? Dat kan via: www.radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.

Gepubliceerd: 20 januari 2015 om 22:45 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×